fbpx

SUPERMARSU SAAPUU PYYNIKIN KESÄTEATTERIIN

SUPERMARSU SAAPUU PYYNIKIN KESÄTEATTERIIN

Lataa tiedote .pdf -muodossa >>

Paula Norosen uutuuskirjan Supermarsu ja vieraat viemäristä kantaesitys koko perheelle!

Supermarsu ja vieraat viemäristä on Paula Norosen suositun Supermarsu kirjasarjan huhtikuussa ilmestynyt uutuus. Kesällä nähtävä uunituore näytelmäversio on Teatteri Siperian ja Pyynikin kesäteatterin yhteistuotanto, joka tarjoilee supermarsumaista teatterin riemua koko perheelle. 

Jättiläismarsu, joka on muuttanut putkiremontin tieltä Lahden mäkimontusta Tampereelle Näsinneulaan, ottaa yhteyttä Supermarsu-Emiliaan. Jättiläismarsu kertoo, että ilmassa on huolestuttavia merkkejä. Pian alkaakin tapahtua outoja asioita: Lassen kodin vierassängyssä on nukuttu, joku karvainen hiippari etsii isoäitiään ja puhaltelee ihmisiä kumoon, eräs omituinen otus kuljeskelee kaupungilla kyselemässä ihmisten toiveita. Keitä nämä erikoiset ja hätääntyneet tyypit ovat? Ja mitä asiaa näillä omituisesti käyttäytyvillä olennoilla voi olla kansalaisille? Ja miksi nämä kummalliset vieraat ilmestyvät viemäristä?

Supermarsu-Emilian on pakko selvittää ilmiön taustat, pelastaa kaupunki ja erityisesti nämä omituiset hahmot. Samaan aikaan Emilia tutustuu naapuriin muuttaneeseen kivaan poikaan ja vanhat ystävyyssuhteet joutuvat koetukselle.

Käsikirjoitus: Paula Noronen
Dramatisointi: Marika Heiskanen
Ohjaus: Tuukka Huttunen
Näyttelijät: Maiju Saarinen, Valtteri Lehtinen, Karoliina Blackburn, Marko Keskitalo ja Marika Heiskanen
Pukusuunnittelu ja puvustus: Laura Lipiäinen

Supermarsun seikkailuja voi seurata Pyynikin kesäteatterin pyörivässä ja katetussa katsomossa 28.6.-3.8.2021.

Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 12.5.2021 kello 12.00.
Esitysten katsojamäärää on toistaiseksi rajoitettu ja katsomoon jätetään turvavälejä.
 

Lehdistökuvat: www.pyynikinkesateatteri.fi/lehdisto/kuvapankki.html
www.pyynikinkesateatteri.fi

Lisätiedot:
Pyynikin kesäteatteri, johtaja Kai Hintsanen, kai.hintsanen@pyynikinkesateatteri.fi, puh. 050 344 6215
Teatteri Siperia, taiteellinen johtaja Marika Heiskanen, marika@teatterisiperia.fi, puh. 050 559 7311