fbpx

Apo Apponen

Tilausesitys:

Apo Apponen – lastennäytelmä

Riemastuttava Apo Apponen on tilattavissa kouluihin, eskareihin, kirjastoihin,  juhliin, lastentapahtumiin tai vaikkapa kotiin.

 

 

Apo Apponen näytelmää voi esittää esimerkiksi koulun liikuntasalissa, päiväkodin aulatilassa, erilaisissa saleissa, ulkona tai isohkossa olohuoneessa. Näytelmä voidaan esittää luonnonvalossa, joten se ei vaadi erillistä esitystekniikkaa. Näytelmän kesto on 40 minuuttia ja suositusikä 3-8 vuotta, mutta se sopii erinomaisesti koko perheelle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

info@teatterisiperia.fi

tai

marika@teatterisiperia.fi

TYÖRYHMÄ

 

Alkuperäisteos: Juhani Känkäsen Apo Apponen -kirjasarja
Ohjaus: Marika Heiskanen
Dramaturgia: Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen
Näyttämöllä: Seppo Paajanen, Karoliina Vanne, Jenna Teinilä

Äänisuunnittelu: Saija Raskulla
Musiikki: Höpinätötterö
Pukusuunnittelu: Laura Lipiäinen
Graafinen suunnittelu: Mika Suikkanen
Tuotanto: Teatteri Siperia

Näytelmäsovituksessa pääosassa ovat kirjat Hyvää huomenta, Apo Apponen ja Ilo Irti, Apo Apponen.

LISÄTIETOA

Lue juttu Aamulehdestä (tilaajille) – klikkaa tästä >

PALAUTTEITA ESITYKSESTÄ:

 

Valkeakosken sanomat 19.1.2024:

 

Hersyvä naurunremakka vaeltaa läpi Valkeakosken kaupunginkirjaston, kun hieman kuriton koira Käpälämäki säntäilee yleisön edessä sinne tänne. Käynnissä on Teatteri Siperian esitys Apo Apponen. Näytelmä herättelee mielikuvitusta ja innostaa leikkiin. Eri kaupungeissa tilauksesta kiertävä näytelmä on kompakti paketti: Äänitekniikka, Lavastus ja esiintyjät kulkevat auton kyydissä

—————————————————-

Tampereen kaupunki, kirjastojen tapahtumat 20. Maaliskuuta 2023:

 

Tampereen kirjastoissa vieraillut Apo Apponen oli korkeatasoinen ja hieno esitys. Yhteistyö ja sopimusneuvottelut sujuivat helposti ja esityksen linkitys lastenkirjoihin oli kiva kirjastotoiminnan kannalta. Iso plussa myös Rajaton esitys -konseptista! Suosittelemme lämpimästi!

 

—————————————————-

AAMULEHTI 4.7.2022:

”Parasta oli kaikki! APO APPONEN sai lapsilta reilusti neljä tähteä…Apo Apponen-lastennäytelmä on yksinkertaisuudessaan mainiosti toimivaa viihdettä”

Teatteri Siperian hauska ja leikkisä lastenteatteriesitys Apo Apponen on kiertänyt Pirkanmaalla useissa kouluissa ja päiväkodeissa riemastuttamassa lapsia. Näytelmän uusinta ensi-ilta oli 4.7.2022 Viikinsaaren kesäteatterissa ja uusintaversion näyttelijöinä ovat Seppo Paajanen, Karoliina Vanne sekä Jenna Teinilä.

Esitys perustuu Juhani Känkäsen samannimiseen kirjasarjaan. Näytelmäsovituksessa arkisista asioista kehittyy suuria seikkailuja ja hauskoja tilanteita, jotka pitävät yleisön hymyissä suin läpi esityksen.

 

On ihan tavallinen arkiaamu Apo Apposen elämässä- Käpälämäki, Apon aamuvirkku koira, herättää Apon kesken unien. Unenpöpperössä Apo törmää hammasharjan vaihtopäähän Sinikkaan, joka laulaa unohtumattoman laulun hampaiden pesemättömyyden vaaroista. Sinikasta (ja Käpälämäestä) selvittyään Apo jatkaa aamutoimiaan ja seuraa kamppailu pitkävihaisen paidan kanssa ja puurolautasesta syntyy puuro-ukkeli Kaaro Puttila. Ja paljon paljon muuta. 

 

RAJATON

 

Esitys toteutetaan Teatteri Siperian Rajaton esitys -konseptilla. Esityksessä vältetään käyttämästä äkillisiä kovia ääniä tai voimakkaita valoja, esityksestä on olemassa sosiaalinen kuvakäsikirjoitus ja esimerkiksi erityisherkät katsojat saavat seurata esitystä haluamallaan tavalla tai vaikkapa poistua välillä toiseen tilaan lepäämään.

 

Voit tutustua tai palata esitykseen ennen tai jälkeen myös kuvakäsikirjoituksen avulla. Katso alla oleva linkki!

 

Sosiaalinen kuvakäsikirjoitus >>

 

Ensi-ilta: perjantai 4.7.2022 Viikinsaaren kesäteatteri
Kesto: 45 minuuttia
Suositusikä: 3-8 vuotta

 

 

Menneet Apo Apposen esityspäivät:

17.1.2024 Valkeakosken kirjasto

28.10.2023  Jokioisten kirjasto

17.2. 2023 Pirkkala

la 24.9. 2022 Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali klo 13
ti 27.9. 2022 Kaukajärven kirjasto klo 10
la 12.11. 2022 Hervannan kirjasto klo 13
ke 9.11. 2022 Tuusula, Skidiviikot klo 11 ja 12.15 (Hyökkälän koulun liikuntasali)

Viikinsaaren kesäteatteri 4.7.2022-4.8.2022