Flora ja fauna

Flora ja fauna

 

Kohtaamisia luontoystävän kanssa – ihanapuhetta luonnosta ja eläimistä

Flora ja Fauna keskittyy ympäröivän maailman kauneuden ja monimuotoisuuden ylistämiseen. Tämän teoksen kuvaamiseen eivät päde perinteisen teatterin määritelmät.

 

Halusin taiteilijana kantaa korteni kekoon ja tehdä esityksen joka pyrkii vaikuttamaan, ei shokkiefektin, ei faktan -vaan ihanapuheen keinoin. Halusin tehdä esityksen josta tulee ihana ja toiveikas olo ja joka on tunnistettava ja helposti lähestyttävä”.

Karoliina Blackburn

 

Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen esittävät omakohtaisia kertomuksia luontosuhteestaan, merkittävistä kohtaamisista luonnonilmiöiden ja eläinten kanssa.

 

“Meillä jokaisella on ihania tarinoita rakkaasta koiraystävästä, sydämen vieneestä ponista, maagisesta hetkestä metsässä.”

Karoliina Blackburn

 

Tasavertaisena taiteenlajina teoksessa on valokuvataide. Eriika Ahopellon ja Rami Marjamäen upeat luontokuvat luovat visuaalisen kehyksen tilateokselle.

 

 

Anna itsellesi tämä hetki lahjaksi!

 

Ensi-ilta 27.3.2020

 

Ensi-illan jälkeen teos on tilattavissa Pirkanmaan alueelle. Esityspaikoiksi soveltuvat kaikki avoimet tilat, missä on ihmisiä, valoa ja avaruutta. Katsoja on vapaa viihtymään koko esityksen ajan tai vain muutaman tarinan verran.

TYÖRYHMÄ

 

Käsikirjoitus: Anna Ackerman, Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen  ja Tammerkosken lukion luova kirjoitus

Valokuvat: Eerika Ahopelto ja Rami Marjamäki

Lavastus: työryhmä

Grafiikka: Mika Suikkanen

Tuotanto: Teatteri Siperia

Teosta ovat tukeneet: SKR Pirkanmaan rahasto, Taiteen edistämiskeskus