fbpx

Flora ja fauna (verkko)

Flora ja fauna

 

Kohtaamisia luontoystävän kanssa – ihanapuhetta luonnosta ja eläimistä

Flora ja Fauna keskittyy ympäröivän maailman kauneuden ja monimuotoisuuden ylistämiseen. Tämän teoksen kuvaamiseen eivät päde perinteisen teatterin määritelmät.

 

Halusin taiteilijana kantaa korteni kekoon ja tehdä esityksen joka pyrkii vaikuttamaan, ei shokkiefektin, ei faktan -vaan ihanapuheen keinoin. Halusin tehdä esityksen josta tulee ihana ja toiveikas olo ja joka on tunnistettava ja helposti lähestyttävä”.

Karoliina Blackburn

 

Teoksessa taiteilijat kertovat tarinoita luontosuhteesta, merkittävistä kohtaamisista luonnonilmiöiden ja eläinten kanssa.

 

“Meillä jokaisella on ihania tarinoita rakkaasta koiraystävästä, sydämen vieneestä ponista, maagisesta hetkestä metsässä.”

Karoliina Blackburn

 

Tasavertaisena taiteenlajina teoksessa on valokuvataide. Eriika Ahopellon ja Rami Marjamäen upeat luontokuvat luovat visuaalisen kehyksen tilateokselle.

 

Esityksen ensi-ilta oli sovittu pidettävän 27.3.2020, mutta nykytilanteesta johtuen päätimme sille uudenlaisen julkaisumuodon. Flora ja Fauna on esitys, joka muuntuu virtuaalimuotoon, kuvina ja tarinankerrontana. Live-esityksen sijaan toteutamme ääni- ja kuvateoksen, mikä on saatavilla kaikille ilmaiseksi. Floran ja Faunan virtuaalinen ensiesityspäivä on 8.4.2020.

 

 

Anna itsellesi tämä hetki lahjaksi!

 

 

 

TYÖRYHMÄ

 

Käsikirjoitus:  Tuukka Huttunen, Marika Heiskanen, Karoliina Blackburn, Reidar Palmgren, Elisa Piispanen ja Tammerkosken lukion luovan kirjoittamisen kurssi

Lukijat: Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Tommi Raitolehto

Valokuvat: Eerika Ahopelto ja Rami Marjamäki

Äänisuunnittelu- ja toteutus: Saija Raskulla

Editointi: Valtteri Auvinen

Grafiikka: Mika Suikkanen

Tuotanto: Teatteri Siperia

Teosta ovat tukeneet: SKR Pirkanmaan rahasto, Taiteen edistämiskeskus