fbpx

Toimisto

TOIMISTO


TYÖHYVINVOINTIESITYS TOIMISTO

 

 

Työn vaihtosuhde: Paljonko täytyy tehdä ja millaisilla ehdoilla saadakseen säällisen elämän?

-Juha Siltala, Työelämän huonontumisen lyhyt historia

 

 

Teatteri Siperian työhyvinvointiesitys tuo näyttämölle työelämän ilot, surut ja kipupisteet. Noin tunnin mittainen kantaesitys Toimisto tuo esiin tunnistettavia asioita työhyvinvoinnista: Aihetta käsitellään mustan huumorin, faktan ja fiktion kautta.

 

Esityksessä työelämästä tutut arkipäiväisetkin tilanteet esitetään karrikoiden ja työelämän hetkittäiselle hulluudelle on näin myös tilaa nauraa vapauttavasti. Äärimmilleen viedyn esityksen jälkeen kohtaus käsitellään yhdessä katsojien kanssa keskustellen ja esitetään katsojan ”parannusehdotusten” mukaan uudelleen.

 

Löydätkö sinä Toimistosta itsesi, pomosi tai työtoverisi?

 

Uskomattomilta kuulostavat tilanteet on ammennettu todellisista työelämän kokemuksista ja esityksen koostamisen taustalla on tekijäryhmän yli kymmenvuotinen kokemus draamallisista työhyvinvointikoulutuksista eri firmoille. Keväällä 2023 halusimme luoda firmoille valmistetusta konseptista esityksen myös yksittäisille katsojille ja pienille työyhteisöille.

Satsaa tunti työhyvinvointiisi! Tule yksin, kaksin tai koko poppoolla, Et kadu!

 

 

 

 

Huom: Esityksessä on vuorovaikutusta katsojan kanssa, joka on keskustelua ja osallistuminen keskusteluun on täysin vapaaehtoista.

 

Esitys on tilattavissa omalle työpaikallesi, kysy lisää:

marika@teatterisiperia.fi

 

Kysy tarjousta! Esitys on mahdollista tilata pienellekin ryhmälle, silloin se maksaa vähemmän kuin suureen tilaisuuteen.

Jos tilaat esityksen Pirkanmaan ulkopuolelle hintaan lisätään matkakulut.

TYÖRYHMÄ

 

Työhyvinvointi esityksen esiintyjinä toimivat ammattinäyttelijät Karoliina Blackburn, Tuukka Huttunen ja Marika Heiskanen, joka toimii myös esityksen fasilitaattorina.  Karoliina Blackburnilla, Marika Heiskasella ja Tuukka Huttusella on kaikilla laaja kokemus soveltavan teatterin tekemisestä. Lisäksi Marika Heiskanen on opiskellut päätyönsä ohessa ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi. Heiskanen ja Blackburn ovat kiertäneet kymmenen vuoden ajan eri työpaikoilla pitämässä työhyvinvointikoulutuksia työelämäteatterin konseptin alla ja esityskonsepti on kehitetty näiden aiempien kokemusten pohjalta.

 

 

Esiintyjät ja esityskonsepti:

Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen

 

Tuotanto: Teatteri Siperia/Marika Heiskanen

VAIN TILAUSESITYS

 

 

Ota yhteyttä: 0505597311 tai marika@teatterisiperia.fi

 

 

 

 

MENNEET ESITYSAJAT

 

KULTTUURITALO LAIKKU, MUSIIKKISALI (2.krs)

 

Lauantai 15.4. klo 17

Perjantai 5.5. klo 18

 

17.3. Technopolis (tilausesitys)

 

22.2. klo 14

23.2. klo 14

24.2. klo 16.30

8.3. klo 14

9.3. klo 16.30

10.3. klo 16.30

 

 

 

 

Kuvat: Mikko Vattulainen

YHTEISTYÖSSÄ