fbpx

Kulttuuripakun kiertue käy kuumimmillaan: ”Tämmöistä lisää eikä mitään hallelujaa”

Kulttuuripakun kiertue käy kuumimmillaan: ”Tämmöistä lisää eikä mitään hallelujaa”

Teatteri Siperian kevään ensi-ilta on kiertävä iltamahenkiseksi rakennettu esitys Kulttuuripaku, joka vie teatteria, musiikkia ja sketsiviihdettä syrjäseuduille ja hoitolaitoksiin. Kulttuuripakun ennakot esitettiin jo joulukuussa 2023 ja se sai erittäin lämpimän ja kiittävän vastaanoton.

Kulttuuripakun voit tilata tilaisuuteesi tai vaikkapa lahjaksi tai muuten vain illanisitujaisiin. Lisää tietoa löydät ohjelmistostamme. Kulttuuripakun esityksiä voidaan toteuttaa mm. hoivakodeissa tai erilaisilla piha-alueilla, eli se on mahdollista esittää miltei missä vaan. Kulttuuripakun esityksen voit tilata koko vuodelle 2024, jopa pidemmällekin tarvittaessa.

Kulttuuripakusta löydät lisätietoa täältä:

https://teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset/kulttuuripaku/

Ota yhteyttä:

tuukka@teatterisiperia.fi

tai

info@teatterisiperia.fi