fbpx

Teatteri Siperian syksyn 2024 ensi-ilta on neljän teatterin yhteistyönä toteutettava SEX-sukupolvia & sukupuolia!

Teatteri Siperian syksyn 2024 ensi-ilta on neljän teatterin yhteistyönä toteutettava SEX-sukupolvia & sukupuolia!

Teatteri Siperian syksyn 2024 päätuotanto on yhteistyössä Teatteri Siperian, Tampereen Työväen Teatterin, Kotkan kaupunginteatterin ja Lahden kaupunginteatterin kanssa toteutettava kantaesitys SEX – sukupolvia & sukupuolia. Esitys käsittelee seksuaalisuutta avoimesti ja rohkeasti yli sukupolvirajojen.

Musiikillisen komedian on kirjoittanut Valto Kuuluvainen ja sen ohjaa Minna Koskela. Näyttelijöinä toimivat: Sari HavasAija Pahkala ja Raisa Vattulainen. Valo-, ääni- ja videosuunnittelun toteuttaa Jussi Virkki ja lavastuksen ja pukusuunnittelun Tiina Hauta-aho. Tuotannon organisoinnista vastaa Teatteri Siperian Marika Heiskanen

Osta liput >>

Lue lisää >>