fbpx

Keväällä 2024 ensi-illassa Valkoinen Perkele ja Kulttuuripaku

Keväällä 2024 ensi-illassa Valkoinen Perkele ja Kulttuuripaku

Keväällä Teatteri Siperian ohjelmistoon tulee kaksi uutta näytelmää. Veera Tyhtilän kirjoittama Valkoinen Perkele, joka toteutetaan yhdessä helsinkiläisen KokoTeatterin ja Hämeenlinnan teatterin kanssa. Näytelmä Valkoinen Perkele käsittelee pahuuden anatomiaa. Ajankohtaisessa tarinassa neljä opiskelijaa aloittaa leikkimielisen kokeen siitä miten helppo ihminen on manipuloida pahaan.

Toinen ensi-ilta on kiertävä iltamahenkiseksi rakennettu esitys Kulttuuripaku, joka vie teatteria, musiikkia ja sketsiviihdettä syrjäseuduille ja hoitolaitoksiin. Kulttuuripakun ennakot esitettiin jo joulukuussa 2023 ja se sai erittäin lämpimän ja kiittävän vastaanoton.

Molemmista näytelmistä löydät tietoa ohjelmistostamme. Kulttuuripakun esityksiä voidaan toteuttaa mm. hoivakodeissa tai erilaisilla piha-alueilla, eli se on mahdollista esittää miltei missä vaan. Kulttuuripakun esityksen voit tilata jo nyt keväälle 2024.

Valkoisesta Perkeleestä löydät lisätietoa täältä:

https://teatterisiperia.net/valkoinen-perkele/

Kulttuuripakusta löydät lisätietoa täältä:

https://teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset/kulttuuripaku/