fbpx

Vuoden 2023 pääteos on Maria Peuran kirjoittama kantaesitys Tunkeilijat

Vuoden 2023 pääteos on Maria Peuran kirjoittama kantaesitys Tunkeilijat

Teatteri Siperian vuoden 2023 pääteos on kantaesitys Tunkeilijat, joka on rujo ja rehellinen esitys vierauden kokemuksesta ja rakkaudenkaipuusta, rajojen ylittämisestä ja eri lähtökohdista olevien ihmisten erilaisten maailmojen kohtaamisesta. Tarinan keskiössä on Pohjois-Suomessa sijaitseva vastaanottokeskus ja erityisesti sen työntekijät. Näytelmän ohjaa Marika Vapaavuori ja näyttämöllä ovat: Yasmin Ahsanullah, Lari Halme sekä Tuukka Huttunen.

Lue lisää esityksestä:

http://www.teatterisiperia.net/ohjelmisto/tunkeilijat/

Lisäksi ohjelmistossa jatkaa erityisesti työpaikoille ja erilaisille tiimeille suunnattu vuorovaikutteinen työhyvinvointiesitys Toimisto, jota esitetään kevään aikana tilausnäytöksinä, esitys jatkaa ohjelmistossa syksyllä 2023. Esityksessä esiintyvät: Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen.

Lue lisää esityksestä Toimisto-työhyvinvointiesitys:

Toimisto- työhyvinvointiesitys – Teatteri Siperia

Tilaamalla uutiskirjeen saat lisää tietoa ohjelmistosta ensimmäisten joukossa: Lisäksi uutiskirjeen tilaajana saat toisinaan erikoisetuja ja tarjouksia esityksiin.

Uutiskirje

Iloa ja valoa! Nähdään teatterissa!