fbpx

Tilaa Toimisto-työhyvinvointiesitys työpaikallesi tai ihana metsäkävelyn muodossa toteutuva esitys ryhmällesi lähimetsään

Tilaa Toimisto-työhyvinvointiesitys työpaikallesi tai ihana metsäkävelyn muodossa toteutuva esitys ryhmällesi lähimetsään

Vuonna 2023 tulossa on mielenkiintoisia esityksiä sekä perinteisissä teatteritiloissa toteutettuna, että epätyypillisiin tiloihin valmistettuina. Tilausnäytös ohjelmistossa jatkaa vuonna 2023 kaikki tilausnäytös-esitykset. Ne löytyvät nettisivuilta:

http://www.teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset

Vaihtoehtoina on erittäin suosittu työhyvinvointiesitys Toimisto, jota esitetään ahkerasti tilausesityksenä. Esityksessä esiintyvät: Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen. Esityksestä lisätietoa saat nettisivuilta: https://teatterisiperia.net/ohjelmisto/toimisto/

Toisena vaihtoehtona voit kysyä Metsäkävelyn muodossa toteutuvaa esitystä Metsien tarinoita, joka on ihastuttava hyvinvointia lisäävä esitys monenlaisille ryhmille koululuokista ikäihmisiin. Esityksestä lisätietoa nettisivuilta; https://teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset/metsien-tarinoita/

Molemmat esitykset, Toimisto ja Metsien tarinoita on myös tilattavissa työpaikallesi tai ryhmällesi kohtuuhintaan. Esityksen toimisto tilaushinnat on määritelty katsojamäärän mukaisesti viiteen kategoriaan.

Ota yhteyttä tilataksesi esityksen työpaikallesi tai ryhmällesi: marika@teatterisiperia.fi

Tilaamalla uutiskirjeen saat lisää tietoa ohjelmistosta ensimmäisten joukossa:

Uutiskirje

Hyvää alkanutta vuotta 2023 ja nähdään teatterissa!