fbpx

Vuoden 2023 ensimmäinen ensi-ilta on Toimisto-työhyvinvointiesitys ja Draamallinen kävelykierros palaa ohjelmistoon

Vuoden 2023 ensimmäinen ensi-ilta on Toimisto-työhyvinvointiesitys ja Draamallinen kävelykierros palaa ohjelmistoon

Vuonna 2023 tulossa on mielenkiintoisia esityksiä sekä perinteisissä teatteritiloissa toteutettuna, että epätyypillisiin tiloihin valmistettuina. Tilausnäytös ohjelmistossa jatkaa vuonna 2023 kaikki tilausnäytös-esitykset. Ne löytyvät nettisivuilta:

http://www.teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset

Uutena ensi-iltana ohjelmistoon tulee erityisesti työpaikoille ja erilaisille tiimeille suunnattu katsojan kanssa keskusteleva työhyvinvointiesitys Toimisto, jota esitetään kevään aikana ja syksyllä 2023. Esityksessä esiintyvät: Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen. Esityksestä lisätietoa saat nettisivuilta: https://teatterisiperia.net/ohjelmisto/toimisto/

Supersuosittu draamallinen kävelykierros palaa ohjelmistoon myös 7 esityksen voimin. Esityksestä saat lisätietoa nettisivuilta: https://teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset/draamallinen-kavelykierros/

Molemmat esitykset, Toimisto ja Draamallinen kävelykierros on myös tilattavissa työpaikallesi tai ryhmällesi kohtuuhintaan. Esityksen toimisto tilaushinnat on määritelty katsojamäärän mukaisesti viiteen kategoriaan.

Ota yhteyttä tilataksesi esityksen työpaikallesi tai ryhmällesi: marika@teatterisiperia.fi

Tilaamalla uutiskirjeen saat lisää tietoa ohjelmistosta ensimmäisten joukossa:

Uutiskirje

Hyvää alkanutta vuotta 2023 ja nähdään teatterissa!