fbpx

PerforManse ensi-illassa ja Apo Apposen lipunmyynti avattu!

PerforManse ensi-illassa ja Apo Apposen lipunmyynti avattu!

PerforManse – synttärikekkerit Ratinan sillan alla ensi-illassa tänään

Tänään perjantaina 27.9.2019 Teatteri Siperian ja Täsmäteatterin yhteistuotanto, Tampereen 240-vuotisjuhlien kunniaksi järjestettävä tapahtumallinen ulkoilmaspektaakkeli PerforManse – synttärikekkerit Ratinan sillan alla saa odotetun ensi-iltansa kello 18.00 Ratinan sillan alla, Tammerkosken kupeessa, Tampereen keskustassa.

Lue lisää >>

Hillittömän hauskan Apo Apposen lipunmyynti auki

Samana päivänä kello 15.00 avautuu myös syksyn toisen ensi-illan, Apo Apposen lipunmyynti Tampereen keskustorin kupeessa sijaitsevassa Kulttuurikahvila Laikussa. Katsomopaikkoja on rajallisesti ja esityksiä ensi-ilta mukaanlukien vain viisi, joten katsomaan mielivien on syytä toimia nopeasti!

Lue lisää >>