APO APPONEN

Apu Apponen

Teatteri Siperian syksyn 2019 ensi-ilta on hauska ja leikkisä lastenesitys Apo Apponen, joka perustuu Juhani Känkäsen samannimiseen kirjasarjaan. Näytelmäsovituksessa arkisista asioista kehittyy suuria seikkailuja ja hauskoja tilanteita, jotka pitävät yleisön hymyissä suin läpi esityksen.

 

On ihan tavallinen arkiaamu Apo Apposen elämässä- Käpälämäki, Apon aamuvirkku koira, herättää Apon kesken unien. Unenpöpperössä Apo törmää hammasharjan vaihtopäähän Sinikkaan, joka laulaa unohtumattoman laulun hampaiden pesemättömyyden vaaroista. Sinikasta (ja Käpälämäestä) selvittyään Apo jatkaa aamutoimiaan ja seuraa kamppailu pitkävihaisen paidan kanssa ja puurolautasesta syntyy puuro-ukkeli Kaaro Puttila. Ja paljon paljon muuta.

 

Näytelmä saa ensi-iltansa perjantaina 1.11.2019 Lastenkulttuurikeskus Rullassa, Tampereella, jonka jälkeen teos siirtyy alueen päiväkoteihin ja yleisesti sinne, missä Apo Apposen mukaansatempaavalle seikkailumielelle on tilausta. Muut esityspäivät Rullassa julkistetaan ja lipunmyynti avataan elokuussa 2019!

 

Rajaton

Esitys toteutetaan Teatteri Siperian Rajaton esitys -konseptilla. Esityksessä vältetään käyttämästä äkillisiä kovia ääniä tai voimakkaita valoja, näyttelijöihin sekä roolihahmoihin on mahdollista tutustua ennen ja jälkeen esityksen ja esimerkiksi erityisherkät katsojat saavat seurata esitystä haluamallaan tavalla tai poistua välillä toiseen tilaan lepäämään.

 

ESITYSKALENTERI >

 

 

Ensi-ilta: perjantai 1.11.2019
Kesto: 30-40 minuuttia
Esitykset: aikataulu julkaistaan elokuussa.
Ikäsuositus: 4-7–vuotiaat

Voit myös tilata esityksen osoittamaasi tilaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info(at)teatterisiperia.fi

TYÖRYHMÄ

 

Alkuperäisteos: Juhani Känkäsen Apo Apposen kirjasarja
Näyttämöllä: Tuukka Huttunen, Riikka Papunen ja Marika Heiskanen
Pukusuunnittelu: Laura Lipiäinen
Ohjaus: Marika Heiskanen
Näyttämösovitus ja dramatisointi: Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen

Kesto: 30–40 minuuttia

Näytelmäsovituksessa pääosassa ovat kirjat Hyvää huomenta, Apo Apponen ja Ilo Irti, Apo Apponen.