TURVALLISESTI TEATTERIIN

OHJEITA NOUDATTAMALLA TEATTERIIN ON EDELLEEN TURVALLISTA SAAPUA

Teatteri Siperiassa yleisön ja oman henkilökunnan turvallisuus ja terveys ovat ensisijaisen tärkeitä asioita. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä säännöllisesti ja toimimme niiden mukaisesti.

Oikein nautittuna teatteri on edelleen turvallinen paikka tuntea, kokea ja aistia.

Yleisesti 

 

Vähemmän Ihminen -esityksen esitystila sijaitsee kauppakeskus Ratinan liiketilassa, Juhlamaailmaa vastapäätä, 1.krs. Esitystilassa ei ole yleisölämpiötä, missä odottaa esityksen alkamista tai mihin poistutaan väliajaksi. Esitystilan läheisyydessä sijaitsevalla keskusaukiolla on runsaasti tyhjää tilaa ja istumapaikkoja. Esitystilassa ei ole erillistä saniteettitilaa tai narikkaa. Kauppakeskuksesta löytyy kuitenkin useita julkisia saniteettitiloja. Suosittelemme ulkovaatteiden ottamista mukaan katsomoon. Halutessasi voit myös käyttää Kauppakeskus Ratinan ilmaisia säilytyslokeroita.

 

Ethän tule sairaana teatteriin. Sairaustapauksissa voit vaihtaa lipun toiseen näytökseen ilman lisäkuluja. Ilmoita asiasta ennen esityksen alkamista: lotta(at)teatterisiperia.fi.

Väliajalla

 

Väliajan ajaksi esitystilasta on poistuttava. Väliajalla Café Linkosuo tarjoilee pientä purtavaa ja virvokkeita. Väliajan kesto on 25 minuuttia.

 

Café Linkosuo sijaitsee Kauppakeskus Ratinan toisessa kerroksessa.

Esityksen jälkeen

 

Esityksen päätyttyä odotathan paikoillasi hetken, henkilökuntamme opastaa yleisöä poistumaan esitystilasta rauhallisesti ja turvavälejä noudattaen.

 

Jos sinua mietityttää jokin seikka, olethan yhteydessä meihin.

Ennen esitystä ja esityksen aikana

  • OLEMME RAJANNEET KATSOMOPAIKKOJEN MÄÄRÄÄ, RIITTÄVIEN TURVAVÄLIEN VARMISTAMISEKSI. TÄYTÄMME 75-PAIKKAISESTA KATSOMOSTAMME VAIN PUOLET ELI 37 PAIKKAA
  • HENKILÖKUNTAMME KÄYTTÄÄ SUOJAVISIIRIÄ
  • SUOSITTELEMME YLEISÖLLE KASVOMASKIN KÄYTTÄMISTÄ. VOIT KÄYTTÄÄ OMAA KASVOMASKIA TAI OSTAA 2 EURON HINTAAN KERTAKÄYTTÖISEN MASKIN MEILTÄ
  • ESITYSTILASSA ON SAATAVILLA KÄSIDESIÄ

  • TEATTERIN HENKILÖKUNTA ON OHJAAMASSA KATSOJIA TURVALLISESTI KATSOMOON
  • ESITYSTILAN OVET AUKEAVAT 15 MINUUTTIA ENNEN ESITYKSEN ALKAMISTA
  • ISTUMAPAIKAT OVAT NUMEROIMATTOMIA
  • TOIVOMME TEILTÄ KÄRSIVÄLLISYYTTÄ JA TURVAVÄLIEN NOUDATTAMISTA
  • ETHÄN VAIHDA ISTUMAPAIKKAA ESITYKSEN AIKANA TAI VÄLIAJAN JÄLKEEN