fbpx

SEX- Sukupolvia & Sukupuolia

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SEX- Sukupolvia & Sukupuolia

30 toukokuun @ 19:00 - 21:00

Kantaesitys 31.10.2024 Eino Salmelaisen näyttämöllä

 

Putositko kelkasta? Etkö ymmärrä, mitä lehdissä kirjoitetaan? Aiheuttaako sosiaalisen median paljastelukulttuuri vatsahaavan? Tämä on esitys sinulle.

Koronaeristykset ovat viimein ohi, ja Riitan pitäisi palata töihin, mutta kahvihuoneen tunnelma ei ole entisellään.

Ennen niin tuttu ja turvallinen työyhteisö on muutoksen kourissa, eikä Riitta löydä kipeästi tarvitsemaansa turvapaikkaa lähisuhteiden myllerrykseltä. Riitan esikoinen on tehnyt käsittämättömän paljastuksen, mies painostaa Riittaa aviosuhteen avaamiseen, ja Riitta itse huomaa olevansa täysin poissa muodista.

Sukupolvien ja sukupuolien kuilu aukeaa railona. Riitta kokee, että hänen olisi muututtava, mutta miten? Kuka kertoisi mitä tapahtuu, ja miten siihen kaikkeen voi suhtautua?

SEX – sukupolvia & sukupuolia on musiikillinen komedia normeista ja ennakkoluuloista, jotka määrittelevät meitä, vajaaksi jääneestä seksuaalikasvatuksesta ja toisten todellisen kohtaamisen vaikeudesta. Miksi vain nuoret saavat olla seksuaalisia? Miksi on niin vaikeaa nähdä omien ennakko-oletustensa toiselle puolelle? Ja kuka on mennyt soittamaan Vähemmistöneuvontaan?

Esitys on Teatteri Siperian, Tampereen Työväen Teatterin, Lahden kaupunginteatterin sekä Kotkan kaupunginteatterin yhteistuotanto.

Yhteistyössä Pirkanmaan SETA – Sinuiksi ry sekä Sexpo. Esitystä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

 

LIPPUJEN HINNAT

32,00 / 30,00 / 20,00 €

 

LIPUT:

https://ttt-teatteri.fi/program/sex-sukupolvia-sukupuolia/#program-events

Tiedot

Päivämäärä:
30 toukokuun
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://ttt-teatteri.fi/program/sex-sukupolvia-sukupuolia/#program-events