fbpx

Kiitos Miesliven katsojille! Mieslive ja Draamallinen kävelykierros siirtyvät tilausnäytösohjelmistoon

Kiitos Miesliven katsojille! Mieslive ja Draamallinen kävelykierros siirtyvät tilausnäytösohjelmistoon

Mieslive. Kuvassa: Marika Heiskanen

Miesliven viimeiset esitykset pidettiin Tampere Talon upeassa Maestro Salissa 8.10. 2022. Esitys jatkaa tilausnäytöksenä, ja sitä voi tilata niin esitystiloihin, kuin firmojen tykypäiville tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ>>

LISÄÄ TIETOA ESITYKSESTÄ>>

Tampereen syntymäpäiväviikolla (vk 39) järjestimme kiertävän Tampereen historiaa käsittelevän draamallisen kävelykierroksen, jonka ensimmäiset 3 esitystä olivat Operaatio Pirkanmaan tilaamia ja katsojille ilmaisia. Esitykset starttasivat Tampereen Teatterin edestä ja draamallinen kierros kesti reilun tunnin siirtymineen. Nyt esitys on siirtynyt tilausohjelmistoon. Ota yhteyttä, niin saat yksityisesityksen ryhmällesi

OTA YHTEYTTÄ>>

LISÄÄ TIETOA ESITYKSESTÄ>>