fbpx

Koronavirusepidemian vuoksi Teatteri Siperia tekee muutoksia kevään 2020 ohjelmistoon

Koronavirusepidemian vuoksi Teatteri Siperia tekee muutoksia kevään 2020 ohjelmistoon

Teatteri Siperia keskeyttää esitystoiminnan ajalla 13.3.2020-18.4.2020 koronavirustilanteen vuoksi. Kylän kiertue-esitys Lappajärvellä 21.3. on peruttu. Samoin joudumme perumaan viimeiset Apo Apponen lastennäytelmän kiertue-esitykset, jotka oli tarkoitus toteuttaa 14.3. ja 28.3. Kulttuurikeskus PiiPoossa, sekä 18.4. pääkirjasto Metsossa. Teemme parhaamme järjestääksemme korvaavat kiertue-esitykset syksyllä 2020.

Tuleva ensi-iltamme Flora ja Fauna – ihanapuhetta luonnosta ja eläimistä saa uuden virtuaalisen esitysmuodon.

“Pohdimme, voisiko kevään tulevan ensi-illan toteuttaa jotenkin toisin ja tajusimme työryhmänä, että tämä on esitys joka muuntuu helposti virtuaalimuotoon kuvina ja tarinankerrontana.  Live-esityksen sijaan toteutamme ääni- ja kuvateoksen, mikä on saatavilla kaikille ilmaiseksi.”

Floran ja Faunan ensi-ilta oli tarkoitus pitää 27.3. Bistro Venlassa. Virtuaalisen ääni-kuvateoksen ensi-esityspäivä julkistetaan tulevalla viikolla.