fbpx

Apo Apposen ensi-ilta on tänään!

Apo Apposen ensi-ilta on tänään!

Tänään perjantaina 1.11.2019 Teatteri Siperian uusi lastenteatteriesitys Apo Apponen saa vihdoin ensi-iltansa Lastenkulttuurikeskus Rullassa!

Keskiviikkona 30.10.2019 järjestetty ennakkonäytös herätti yleisössä naurua ja ilon huudahduksia. Erityisen mukavaa oli huomata, miten helppoa ja ennalta opittua lapsiyleisön liikkuminen monelle entuudesta tutussa tilassa oli sekä miten esitys rajallisessa Rullan Estradi-tilassa toimi.

Teatteri Siperian Rajaton -konsepti toi esityksen hahmot aulatilaan ennen esityksen alkua, jolloin yleisö pääsi tervehtimään ja seuraamaan hahmojen toimintaa ennen varsinaisen esityksen alkua Estradi-tilassa. Esityksen päätyttyä oli vielä mahdollisuus antaa läpyt tai kertoa terveisensä esityksen hahmoille. Erityisesti Apo Apposen koira, Käpälämäki, sai nauttia huomionosoituksista.