fbpx

Eikä kukaan meitä enää etsi (2017)

Eikä kukaan meitä enää etsi (2017)

Teatteri Siperian näytelmässä kohdataan tavallisia ihmisiä pohtimassa ratkaisujaan suhteessa ilmastonmuutokseen. Vakavaa aihetta käsitellään huumorilla ja lohdullisesti. Kaisalle pelkät arjen valinnat eivät enää riitä, Malla vetää ekoherätykseen mukanaan myös perheensä ja Jaska aikoo pelastaa maailmanlopun tullen edes itsensä. Mutta mitä asiaa on jään vetäytymistä seuraavalla jääkarhulla? Ja mitä sanovat suuret ikäluokat?

Näyttämöllä: Marika Heiskanen, Karoliina Blackburn, Jaakko Ohtonen
Jääkarhu: Tytti Marttila

Ohjaus: Tommi Kainulainen
Käsikirjoitus: Tommi Kainulainen, Marika Heiskanen, Karoliina Blackburn, Reidar Palmgren
Lavastus- ja valosuunnittelu: Petri Tuhkanen

Kesto: 2 h 40 min (väliaika)

Ensi-ilta: 28.2.2017