fbpx

DIE HARD TAMPERE (2017)

DIE HARD TAMPERE (2017)

Esitys rakkaudesta, ehdottomuudesta ja radikalisoitumisesta

Teatteri Siperian ja helsinkiläisen Jalostamo-kollektiivin (nyk. Jalostamo2) yhteistuotantona syntyvä uusi kantaesitys DIE HARD TAMPERE sai ensi-iltansa 27.9.2017 Tampereen Hiedanrannassa. Esityksen ohjasi ja dramatisoi Janne Pellinen.

DIE HARD TAMPERE on tutkimusmatka radikalisoitumisen anatomiaan ja länsimaisen nykyihmisen mielenmaisemaan. Esitys yhdistelee erilaisia tyylilajeja käsitellessään terävästi ja kevyestikin vakavia aiheita — rakkautta, ehdottomuutta ja radikalisoitumista. Terrorismi esityksen aiheena on ajankohtainen ja herättää tunteita. Onko jotain, minkä suhteen olemme täysin ehdottomia? Jotain, jonka edestä olisimme valmiita tarttumaan aseisiin tai kuolemaan?

Onko jotain, minkä suhteen olemme täysin ehdottomia? Jotain, jonka edestä olisimme valmiita tarttumaan aseisiin tai kuolemaan?

Ensi-ilta 29.9.2017 Hiertämössä (Hiedanranta, Tampere)

TYÖRYHMÄ

Ohjaus ja esitysdramaturgia: Janne Pellinen
Skenografia: Petri Tuhkanen ja Raisa Kilpeläinen
Äänisuunnittelu: Saija Raskulla
Näyttämöllä: Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Anna Lipponen

Tuotanto: Teatteri Siperia / Jalostamo-kollektiivi
Vastaava tuottaja Richard Katajisto / tuottaja Anna Lipponen

Kuvat ja videot: Petri Tuhkanen