fbpx

Koneet! Tampereen nousu ja tuho (2014)

Koneet! Tampereen nousu ja tuho (2014)

Syksyllä 2014 ensi-iltansa saanut esitys Koneet! Tampereen nousu ja tuho käsittelee villin mielikuvituksekkaasti ihmisten ja koneiden välistä symbioosia. Ennen koneet olivat ihmisten ympäröimiä, nykyään ihmiset ovat koneiden ympäröimiä. Onko ihmislajin kehitys saavuttanut lakipisteensä, ja tästä eteenpäin kehitymme ainoastaan koneiden avulla? Onko ihmisistä tulossa koneita?

Esitys raksuttaa, ujeltaa, kolisee ja klonksuu monessa eri aikaulottuvuudessa: menneisyydessä, nykyisyydessä, tässä hetkessä sekä tulevaisuudessa. Historia usein toistaa itseään, mutta onko asioille sittenkin tehtävissä jotain vai kellummeko vain Tammerkosken virran vietävänä pahvilaatikkolautassamme?

Teatteri Siperia käsittelee kotikaupunkiaan, sen historiaa ja tulevaisuutta huumorilla ja lämmöllä. Se taikoo eteenne visuaalisesti kauniin ja jännittävän esityksen ripauksella science fictionia, kourallisella klovneriaa ja laatikollisella villejä visioita. Koneet ovat annostelleet aterianne, tervetuloa maistelemaan!

KONEIDEN ensi-ilta oli keskiviikkona 29.10.2014 klo 19. 

Työryhmä: Mikko Bredenberg, Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen, Riikka Papunen, Mira Taussi, Anna Rouhu ja Killian Tobin

Valokuvat: Susanna Lyly ja Panu Hokkanen

Juliste: Tiina Pyykkö

YouTube-video

Artikkelit:

Kulttuurivihkot

Teatterikärpäsen puraisuja 2