fbpx

Satoi tai paistoi – Tiedän mitä teit viime kesäteatterissa (2013)

Satoi tai paistoi – Tiedän mitä teit viime kesäteatterissa (2013)

Kantaensi-ilta 11.7.2013

Esitykset Hämeenlinnan Kesäteatterissa 11.7.-10.8.2013

Kansallisen kesäteatteriperinteemme syvin olemus paljastuu tänä kesänä Hämeenlinnan kesäteatterissa! Neljästä näyttelijästä ja yhdestä muusikosta sekä kissasta ja koirasta koostuva työryhmä lähtee hulvattomalle löytöretkelle Suomen suveen – ja poikkeaa samalla kolmessakymmenessä kesäteatteriklassikossa.

Mitä tekee Työmiehen vaimo Tukkijoella? Oliko Veera oikeasti kaunis? Mikä saa murmelin puhisemaan? Ja miksei Jussi Vatanen lähde enää tulitikkuja lainaamaan?

Nyt näet Hämeenlinnan Kesäteatterissa yhdellä käynnillä läpileikkauksen suomalaisen kesäteatterin helmistä. Turha siis mennä merta edemmäs kalaan – tule Hämeenlinnan kesäteatteriin!

Käsikirjoitus, ohjaus ja roolit: Mikko Bredenberg, Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Mira Taussi
Muusikko: Oskari Paappanen

”Marika Heiskanen tekee viihdyttävän kohtauksen esittäessään Täällä Pohjantähden alla -trilogian Kylli-tädin roolissa. Tuukka Huttusen tulkinta takavuosien euroviisutähden sielunmaisemasta jaksaa kaikessa tragikoomisuudessaan naurattaa. Mikko Bredenbergin ja Mira Taussin esittämä Onnenmaa-näytelmän pääpariskunta tuo vähän romantiikkaakin kaiken irvailun keskelle.” (Etelä-Suomen Sanomat 19.7., Laura Hallamaa)