fbpx

KOLMEN NAISEN KOHTAUKSIA (2012)

KOLMEN NAISEN KOHTAUKSIA (2012)

Oletko joskus ajatellut että on etuoikeutettua olla nainen? Tai että haluaisit ymmärtää naista paremmin? Teatteri Siperian syksyn ensi-ilta tarjoilee ainutkertaisen mahdollisuuden päästä naisten pöytään.

Näytelmä käsittelee arkea ja unelmia. Se kysyy mihin aikamme käytämme? Olemmeko valinneet oikein? Näytelmässä seikkaillaan arjessa, unelmissa, seksifantasioissa ja puhutaan miehistä. Etsitään onnea ja löydetään rakkaus.

Kolmen naisen kohtauksia -näytelmä seuraa kolmen ystävyksen elämää. Naiset ovat lapsuuden ystäviä, nyt ollaan elämän ruuhkavuosissa. Jokainen on vailla jotakin ja matkalla uuteen.

Näytelmä seikkailee ajassa ja paikoissa ja virtuoottiset Blackburn, Heiskanen ja Maasola kuljettavat katsojaa tositilanteista unelmiin ja takaisin.

Tervetuloa katsomaan näytelmää ihanista naisista!

”Tamperelaisen Teatteri Siperian uutuus Kolmen naisen kohtauksia upposi sekä keski-ikäiseen mieheen että parikymppiseen naiseen. Outoa kyllä, molemmat kokivat olevansa avattuna teatterin lavalla.” (Apu 1.11.2012, Hannu Koskela)

”Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen ja Miina Maasola tuovat kolmikymppisessä naisessa vellovan myrskyn näyttämölle niin ravistelevasti, että naiskatsoja törmää pyörityksessä väistämättä myös itseensä, tunteisiinsa ja ajatuksiinsa. Esitys ei vain puhu naisena olemisesta, se näyttää, miltä naiseus päässä ja ruumiissa tuntuu. …Katsojalle kokemus on puhdistava, naurattava ja välillä vähän itkettäväkin.” (Aamulehti 21.10.2012, Kaisa Järvelä)

”Kiitos esityksestä! Ilahdutti ja kosketti.” (Katsojapalaute)

Ensi-ilta 19.10.2012                                                     Yhteistyössä ghd ja Paklaamo

 

Työryhmä:

Ohjaus ja dramaturgia: Marika Vapaavuori

Käsikirjoitus ja rooleissa: Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen, Miina Maasola

Lavastus, puvustus, tarpeisto: Mimosa Norja

Valo- ja äänisuunnittelu: Jarkko Friman

Koreografi: Russel Adamson

Tuottaja: Päivi Hassinen