fbpx

FC SIPERIA OPETTAA: Sakespearen kootut theokset (2012)

FC SIPERIA OPETTAA: Sakespearen kootut theokset (2012)

Esityskausi 12.7.-11.8.2012 Hämeenlinnan kesäteatterissa

Ollako vai eikö olla? Vai miten se meni? Kuka se Macbeth oli vai oliko se edes mikään? Kaikkihan tietävät Romeon ja Julian vai tietävätkö sittenkään? Ja miksi ihmeessä sukkahousut on niin epämukavat?

Jos William Shakespearen tuotanto ei ole hallussasi, ei se mitään. Ei se ole meilläkään. Mutta esitämme silti hänen kaikki näytelmänsä kahdessa tunnissa.

Koska maailman kuuluisimman näytelmäkirjailijan teoksia on paljon, on pakko hieman tiivistää, oikoa ja tehdä niistä hyvinkin… no, omia tulkintoja. Aloitimme tiivistämisen näyttelijöistä ja jäljelle jäi vain kolme miestä. Seuraavaksi tiivistämme näytelmät ja toivomme, että paikalle ei satu yhtään Shakespeare-asiantuntijaa…

Tämän älyttömän haasteen ovat ottaneet vastaan kolme huippunäyttelijää: Mikko Nousiainen, Tuukka Huttunen ja Teemu Palosaari. Tämä kolmikko laittaa itsensä sekä roolivaatteensa likoon ja esittävät kymmeniä rooleja niin naisista miehiin kuin hevosista parvekkeeseen. Theoksen ohjaa Miika Muranen.

Tule nauttimaan tästä hillittömän hauskasta kolmen miehen spektaakkelista Hämeenlinnan kesäteatteriin!

Kolmen näyttelijän voimin pusketaan mahdottoman läpi niin valloittavan taitavasti, että kesänautinto on täydellinen.” -Pirjo Puukko / Hämeen Sanomat 14.7.2012

Naama krampissa nauramisesta. Kiitos!” -Katsojapalaute

Suosittelen. Hauska ja ammattitaidolla tehty.” -Katsojapalaute

Siperiasta tuulee Shakespearea pikana (Juntunen / Yle Häme 1.2.2012)

Kesäteatteri-ilahtuminen (Kirjallisuuden läänintaiteilija Päivi Haanpää blogissaan 13.7.2012)