fbpx

Flora ja fauna

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Flora ja fauna

27.3.2020 @ 18:00 - 18:30

 

 

Flora ja Fauna 

Kohtaamisia luontoystävän kanssa – ihanapuhetta luonnosta ja eläimistä

 

Flora ja Fauna keskittyy ympäröivän maailman kauneuden ja monimuotoisuuden ylistämiseen. Tämän teoksen kuvaamiseen eivät päde perinteisen teatterin määritelmät.

 

“Meillä jokaisella on ihania tarinoita rakkaasta eläinystävästä ja maagisesta hetkestä luonnossa; suolla, kallioilla ja vesien äärellä missä voi kokea rauhan ja ilon”. 

Karoliina Blackburn

 

Florassa ja Faunassa näyttelijäryhmä kertoo tarinoita luontosuhteestaan, merkittävistä kohtaamisista luonnonilmiöiden ja eläinten kanssa. Tasavertaisena taiteenlajina teoksessa on valokuvataide. Eriika Ahopellon ja Rami Marjamäen upeat luontokuvat luovat visuaalisen kehyksen esitystuokiolle. Laitamme hetkeksi syrjään rumuuden ja elämän nurjan puolen, vedämme syvään henkeä ja nautimme. 

 

Flora ja Fauna toteutetaan matalan kynnyksen kiertue-esityksenä. Esityspaikoiksi soveltuvat kaikki avoimet tilat, missä on ihmisiä, valoa ja avaruutta. Katsoja on vapaa viihtymään koko esityksen ajan tai vain muutaman tarinan verran.Tämä esitys sopii erinomaisesti nautittavaksi esimerkiksi työpäivän lomassa  Anna itsellesi tämä hetki lahjaksi!

Ensi-ilta 27.3.2020.

 

Työryhmä

Käsikirjoitus:  Anna Ackerman, Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen, Tammerkosken lukion oppilaat

Kertojina näyttelijät: Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen

Valokuvat: Eriika Ahopelto ja Rami Marjamäki 

Äänisuunnittelu: Saija Raskulla

Kesto: 30min.

Ei ikärajaa

 

LUE LISÄÄ >

 

Tiedot

Päivämäärä:
27.3.2020
Aika:
18:00 - 18:30
Tapahtumaluokka: