fbpx

Vuoden 2023 esitykset julkaistaan tammikuun loppuun mennessä

Vuoden 2023 esitykset julkaistaan tammikuun loppuun mennessä

Päivitämme parhaillaan nettisivujamme ja viimeistelemme vuoden 2023 esityskalenteria. Kaikki tulevan vuoden esitykset julkaistaan alkuvuoden 2023 aikana. Tulossa on mielenkiintoisia esityksiä sekä perinteisissä teatteritiloissa toteutettuna, että epätyypillisiin tiloihin valmistettuina. Tilausnäytös ohjelmistossa jatkaa vuonna 2023 kaikki tilausnäytös-esitykset. Ne löytyvät nettisivuilta:

http://www.teatterisiperia.net/ohjelmisto/tilausesitykset/

Lisäksi ohjelmistoon tulee erityisesti työpaikoille ja erilaisille tiimeille suunnattu vuorovaikutteinen työhyvinvointiesitys Toimisto, jota esitetään kevään aikana ja syksyllä 2023. Esityksessä esiintyvät: Karoliina Blackburn, Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen. Ennen virallista julkaisua ja lipunmyynnin avaamista esityksestä voi kysyä lisää tietoa sekä pyytää tarjouksen sähkopostitse osoitteesta marika@teatterisiperia.fi

Tilaamalla uutiskirjeen saat lisää tietoa ohjelmistosta ensimmäisten joukossa:

Uutiskirje

Hyvää alkanutta vuotta 2023 ja nähdään teatterissa!