fbpx

Teatteri Siperian kevättalven 2022 esitykset siirtyvät maaliskuulle

Teatteri Siperian kevättalven 2022 esitykset siirtyvät maaliskuulle

Nykyisestä pandemiatilanteesta, esitystoimintaa koskevista rajoituksista ja lähiviikkoja koskevasta epävarmuudesta johtuen Teatteri Siperia on päättänyt perua kaiken esitystoimintansa maaliskuun alkuun saakka. 

Muutoksista johtuen keväälle suunniteltu teoksen Mieslive kanta-esitys Tampere-talossa siirtyy sunnuntaille 13.3.2022. Vastaavasti kevään esitykset siirtyvät aikavälille 14.3.-7.5.2022. Alunperin kanta-esitys suunniteltiin järjestettävän 28.1.2022. 

Olemme yhteydessä kaikkiin peruttuihin esityksiin lipunostaneisiin asiakkaisiin. Lisätietoa lipunsiirroista ja -palautuksista antaa Tampere-talon lipunmyynti ja Lippu.fi:n asiakaspalvelu. Pahoittelemme aiheutunutta harmia ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Muutosten tarkoituksena on turvata sekä yleisön että esiintyvän työryhmän turvallisuus ja ennakoida tulevaa.

Lue lisää lipunpalautuksesta- ja siirroista >>