fbpx

TEATTERI SIPERIA HAKEE KANTAESITYSTEKSTIÄ SYKSYN 2022 ENSI-ILLAKSI

TEATTERI SIPERIA HAKEE KANTAESITYSTEKSTIÄ SYKSYN 2022 ENSI-ILLAKSI

TIEDOTE 05.10.2021

Julkaisuvapaa heti

Hei, näytelmäkirjailija! Jäikö tekstisi koronan takia pöytälaatikkoon? Onko sinulla uusi idea, muttet löydä sille toteuttajaa?

Teatteri Siperia hakee kantaesitykseksi syksylle 2022 uutta näytelmätekstiä. Haku alkaa tiistaina 5.10. ja päättyy perjantaina 22.10.2021. Teos valitaan sopivan löydyttyä ja siitä tiedotetaan viimeistään perjantaina 29.10.2021. 

Toiveemme on että teos käsittelee jotain ajankohtaista aihetta, se on tehty 1-3 näyttelijälle ja on harjoitusvalmis huhtikuun 2022 alkuun mennessä. Näytelmän ensi-ilta on syksyllä 2022. Näytelmän tulee olla kantaesitys: valmis teksti, jota ei ole esitetty missään tai aivan uusi idea, joka valmistuu kevään aikana harjoitusvalmiiksi. 

Valmiista näytelmätekstista maksetaan 6 000 euron tilausmaksu sopimuksen valmistuttua vuoden 2021 loppuun mennessä. Teoksen tekijän tulee ensisijaisesti olla kouluttautunut dramaturgi tai kirjailija. 

Hakemuksesta tulee ilmetä perustiedot hakijasta

  • nimi
  • yhteystiedot (puhelin, sähköposti, asuinpaikkakunta)
  • koulutus ja työkokemus

Tämän lisäksi hakemuksen liitteenä toimitetaan

  • näytelmätekstin idea tai tekstin hahmotelma (enintään 1 sivu / 500 sanaa)

Lähetä hakemus liitteineen sähköpostilla osoitteeseen info(at)teatterisiperia.fi sekä marika(at)teatterisiperia.fi perjantaihin 22.10.2021 klo 16 mennessä. Laita sähköpostin otsikoksi “näytelmätekstihaku” ja oma sukunimesi. Toimita hakemus liitteineen mieluiten .pdf-tiedostomuodossa. 

Kysymykset osoitteeseen: marika(at)teatterisiperia.fi tai puhelimitse Marika Heiskanen (Teatteri Siperian taiteellinen johtaja) puh. 0505597311