fbpx

Teatteri Siperia muuttaa nettiin

Teatteri Siperia muuttaa nettiin

Koronavirusepidemiatilanteen myötä Teatteri Siperia on tehnyt päätöksen jakaa esitystallenteitaan ihmisten saataville. Ensimmäiseksi julkaisemme syksyllä 2019 ensi-illassa olleen Apo Apponen -lastenteatteriesityksen tallenteen. Koronaepidemia keskeytti Apon esitystoiminnan ja nyt haluamme tarjota lapsille etäopiskelun lomaan virikkeellistä katsottavaa. Ensi syksynä Apo on taas tilattavissa Pirkanmaan alueen kirjastoihin, kouluihin ja päiväkoteihin. 

Linkki esitystallenteeseen: https://vimeo.com/399623038

Seuraava nettiin muuttava julkaisumme on Flora ja Fauna – ihanapuhetta luonnosta ja eläimistä. Esityksen ensi-ilta oli sovittu pidettävän 27.3.2020, mutta nykytilanteesta johtuen päätimme sille uudenlaisen julkaisumuodon.

Flora ja Fauna on esitys, joka muuntuu virtuaalimuotoon, kuvina ja tarinankerrontana.

Live-esityksen sijaan toteutamme ääni- ja kuvateoksen, mikä on saatavilla kaikille ilmaiseksi. Floran ja Faunan virtuaalinen ensiesityspäivä on 8.4.2020

Tämän lisäksi käymme läpi arkistojamme menneiden esitysten osalta ja pyrimme saattamaan tallenteita nähtäväksi. Otamme myös vastaan toiveita siitä, minkä esitystallenteen haluaisit nähdä. Toiveet voit laittaa Teatteri Siperian facebook-sivuille.


Lisätiedot ja kysymykset:

info@teatterisiperia.fi

050 514 6800

tai

Marika Heiskanen

marika@teatterisiperia.fi

050 559 7311