fbpx

HOMO EMPATHICUS – Uusi ihminen (2012)

HOMO EMPATHICUS – Uusi ihminen (2012)

Updeittaa ihmisyytesi uudelle levelille!

HOMO EMPATHICUS – Uusi ihminen!

Osallistava teatterikokemus kolmellekymmenelle uutta elämää toivovalle

Maistuuko ”arki” paskalta? Tunnetko, että Sinussa on salaisia voimavaroja – mutta et aivan tiedä, miten saisit ne käyttöösi? Kuunteletko usein Doorsin ”Break on through to the Other Side” miettien, mikä on tuo “Toinen puoli”? Oletko yrittänyt rakentaa aikakonetta? Haaveiletko salaa elämästä Jedi-ritarina?

29.8.2012 Sorinkatu 16 lähistöllä – Teatteri Siperian takana – sijaitsevaan ratapenkkaan iskeytyi avaruudesta ihmiselle toistaiseksi tuntematon kulkuneuvo. Teatteri Siperian näyttelijä Mikko Bredenberg oli poistumassa teatterin johtoryhmän kokouksesta, kun hän havaitsi outoa valoa lähettävän kookkaan aluksen. Teatteri Siperian toiminnanjohtaja Päivi Hassinen näki teatterin ikkunasta Bredenbergin koskettavan tuota outoa laitetta – ja samassa Bredenberg katosi.

Bredenberg pysyi – etsinnöistä huolimatta – kadoksissa kuukauden. Myöhemmin hänen löydyttyä kävi ilmi, että Bredenberg oli ”siirtynyt” toiseen ulottuvuuteen. Löytyessään hän puhui kohtaamistaan vieraista ihmisen kaltaisista olennoista, jotka olivat Bredenbergin sanojen mukaan ”muuttaneet hänet uudeksi ihmiseksi”. Bredenberg on luvannut jakaa toisessa ulottuvuudessa oppimaansa tekniikkaa, jonka avulla autamme Sinutkin uuden elämäsi alkuun! Kapasiteettimme on tällä hetkellä valitettavasti rajallinen – pystymme muuttamaan vain kolmekymmentä tamperelaista.